Ethnos ry

 

 

Liity jäseneksi

Tervetuloa Ethnos ry:n jäseneksi!

Ethnos ry:n jäseneksi voivat liittyä kansatieteilijät, etnologit ja lähialojen edustajat sekä opiskelijat. Jäsenetuihin kuuluvat alennukset tapahtumien osallistumismaksuista ja julkaisuista.

Jäseneksi haluavan tulee ottaa yhteyttä seuran sihteeriin (sihteeri[at]ethnosry.org). Sihteeri tiedottaa jäseniä valinnasta. Ethnos ry:n hallitus käsittelee jäsenanomukset kokouksissaan. Jäseneksi hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa, ja siitä ilmoitetaan vuoden ensimmäisessä Ethnos-tiedotteessa sekä sitä edeltävässä Jäsenkirjeessä. Ethnos ry. ei lähetä jäsenmaksusta erillistä laskua. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna Ethnos ry:n vuosikokoukseen osallistuttaessa. Ethnologia Fennica lähetetään vain kunakin vuonna jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on opiskelijajäseneltä 13 € ja varsinaiselta jäseneltä 23 €. Yhdistyksen tilinumero on FI9180001300952844. Jäsenmaksu maksetaan viitenumerolla 20255 sekä tarvittaessa tarkennus viesti-kentässä tai ottamalla yhteyttä rahastonhoitajaan (esim. jos maksu tulee toisen henkilön tililtä)

Ethnos ry:llä on sähköpostilista, jonne voi liittyä osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/ethnos. Listan ylläpitäjä on Maija Lundgren (maija.lundgren[at]utu.fi).

Seura tiedottaa jäseniään sähköisen Ethnos -tiedotteen muodossa. Sähköpostilistan lisäksi Ethnos ry ja sen julkaisukanavat tiedottavat toiminnastaan sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja Ethnos ry:stä sihteeriltä Piia Myllykoskelta (sihteeri[at]ethnos.org) ja pj. Pilvi Hämeenaho (pilvi.hameenaho[at]jyu.fi