Ethnos ry

Liity jäseneksi

Tervetuloa Ethnos ry:n jäseneksi!

Ethnos ry:n jäseneksi voivat liittyä kansatieteilijät, etnologit ja lähialojen edustajat sekä opiskelijat. Jäsenetuihin kuuluvat alennukset tapahtumien osallistumismaksuista ja julkaisuista.

Jäseneksi haluavan tulee ottaa yhteyttä seuran sihteeriin Piia Myllykoskeen (sihteeri[at]ethnosry.org). Sihteeri tiedottaa jäseniä valinnasta. Ethnos ry:n hallitus käsittelee jäsenanomukset kokouksissaan. Jäseneksi hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa, ja siitä ilmoitetaan vuoden ensimmäisessä Ethnos-tiedotteessa. Ethnos ry ei lähetä jäsenmaksusta erillistä laskua. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna Ethnos ry:n vuosikokoukseen osallistuttaessa. 

Jäsenmaksu on 23€, paitsi opiskelija- ja eläkelläisjäseneltä 13 €. Yhdistyksen tilinumero on FI9180001300952844. Jäsenmaksu maksetaan viitenumerolla 20255 sekä tarvittaessa tarkennus viesti-kentässä tai ottamalla yhteyttä rahastonhoitajaan (esim. jos maksu tulee toisen henkilön tililtä)

Ethnos ry:llä on sähköpostilista, jonne voi liittyä tämän linkin kautta (https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/ethnos). Listan ylläpitäjät ovat Tytti Lehtovaara (tytti.n.e.lehtovaara(at)jyu.fi) ja Piia Myllykoski (sihteeri(at)ethnosry.org).

Seura tiedottaa jäseniään sähköisen Ethnos -tiedotteen muodossa. Sähköpostilistan lisäksi Ethnos ry ja sen julkaisukanavat tiedottavat toiminnastaan sosiaalisessa mediassa, kuten Ethnoksen Facebook-tilillä.

Lisätietoja Ethnos ry:stä sihteeriltä Piia Myllykoskelta (sihteeri[at]ethnos.org) ja pj. Jenni Rinne (jenni.r.rinne[at]helsinki.fi)